Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Merkezi

Kültür ve Sanat alanında durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Belediyemizce hizmete sunulan, değerli şairimiz Cemal Süreya’nın adınının verildiği “Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Merkezi” kentte organize edilen önemli sergi, sempozyum ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Ateşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin sanata ve sanatçıya duyarlı yaklaşımının bir yansıması olan Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Merkezimiz, NOVADA Alışveriş Merkezi’nde faaliyet göstermektedir.

Merkezimiz, ilçenin kültür sanat hayatına katkıda bulunan etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Merkezi’nde fotoğraf sanatçısı Niko Guido’nun, Irak Savaşı ve sonrasında patlayan bombaların yaraladığı Iraklıların portreleri ve hikayelerinden oluşan “Bizi Rahat Bırakın!” adlı sergisi konuklara sunuldu. Merkezde Anneler Günü’ne özel bir sergi de düzenlendi.

• Telefon
      :